Design is how it works, not just what it looks like

We know that feeling valued at work, and having a creative, open and bright space is so important for our team. So, we do as much as we can to show our staff just how much they mean to us.

 

Recently, our head office on Woodham Road underwent a makeover thanks to the experts at William Hands and Ultimate (Commercial Interiors) Ltd. Their mission to engage and educate employees through open communication opportunities completely aligns with our ethos and we couldn’t be happier with the space we now have for our team to come to work.

 

Our bright, welcoming reception area is the first thing every member of staff and guest sees when they enter the building. This fresh aspect with lots of glass even means you can get a sneak peek into the offices on this floor and see what the team are getting up to.

 

 

Upstairs, we’ve created a vast, open workspace for our team to sit or stand, collaborate or work alone. The area, with dividing screens, work benches as well as both high and low level seating, all take advantage of the huge floor to ceiling windows, flooding the whole space with natural light. There’s always somewhere to get creative which is what we’re all about!

 

But the new look doesn’t stop inside – we want a workplace for our team to be proud of so we carried our branding throughout the exterior of our building meaning not only do we ensure consistency in branding but visitors are under no illusion where we are! We even used some of our own Vantage rainscreen to complete the look.

 

We’re always happy to welcome guests, suppliers, clients and contractors to our site to have a look around, meet the team and understand what we do in more detail. For more information, or to arrange to pop in, drop us a line at mail@btsfabrications.co.uk

 

Categories
News