Case studies

10A The High Street, Chipping Norton

10A The High Street, Chipping Norton

Corten seems to be very popular at the moment and after recently doing a few projects in corten we were delighted to be involved in this project with Solid Structures.
Living Systems Institute, Exeter University

Living Systems Institute, Exeter University

The rainscreen facade is clad in a perforated anodised Vantage® DF panel. Bespoke anodised window pods complete our offering.
Westfield, Bradford

Westfield, Bradford

This project was originally started in 2007 however it was mothballed in 2010 due to the recession. Work restarted in 2013 on a slightly smaller scheme than originally planned.
Ral 100 Space Centre

Ral 100 Space Centre

During May 2014 BTS Fabrications were contacted by LSC Facades with regards to the rainscreen system for the RAL 100 Space Technology Centre in Harwell, Oxford.
Moss House in Brook Mews, Westminster

Moss House in Brook Mews, Westminster

Our Vantage® SF system in Alucobond metallic bronze was used. It proved to be a very intricate job with lots of different modules and windows to negotiate.
BBC Plymouth, Plymouth

BBC Plymouth, Plymouth

We are proud to be part of a £13m upgrade of the BBC's Plymouth office in Seymour Road, Plymouth.
Marks and Spencers, Sevenoaks

Marks and Spencers, Sevenoaks

TTG Architects specified a Vantage® SF type Rainscreen panel to the front elevation. Our hook on secret fix Rainscreen was chosen in 3mm aluminium with a powder coated finish.
Tottenham Court, London

Tottenham Court, London

Working closely with our customer Tego roofing we were able to deliver both the functional(a bespoke rainwater drainage system) and the stunningly beautiful ACM panelled frontage to the building.
NDH, Bristol

NDH, Bristol

The Architect’s clever use of two-panel colours achieves the required final effect, making a striking feature of the windows. The final eye-catching effect was achieved by introducing perforated fin details between each tier of panels.
Westhoughton College

Westhoughton College

The stark sharp, angular lines and dark fascia act as the perfect foil, giving a really futuristic feel to this design concept.
Central Studios, Ealing

Central Studios, Ealing

Aros Architects specified a Vantage® IP type panel in pre-weathered quartz zinc for its long-lasting, malleable, flexible, aesthetic and prestigious quality.
Bridewell House, Reading

Bridewell House, Reading

Aros Architects specified a Vantage® IP type panel in Aluminium and powder coated to match the pre-weathered quartz zinc used at Ealing.